Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Tuesday, August 16, 2011

Parcel pertama minggu ni delivered..HOORAY




Lame gler x update blog.. hehe.. bz sket.. Macam2 entry dlm pale nk post kat blog.. tp sume tersimpan je..hehehe. Minggu ni expected dpt 2 parcel.. Semalam dh settlekan bayaran kat both supplier.. Tak sangka cepat gler 1st parcel ni sampai... Nak tgk ape dlm tu x???? heheh

yg ni Coolababy All In One (saje nk restock sbb stock dh tggl sket sgt)
Paling suke yg ni sbb xde pocket.. trus pakai je mcm disposable diapers.. senang sket.. basuh pon bkn lmbt kering pon.. same je.. asalkan spin kt washing machine... ;-)

Yg ni Coolababy Colour Button, nk try pakai kan kt Luqman and save stock sket kot-kot ade yang nak beli...
Ni pon nk test utk review.. kot-kot ade beza ke dgn coolababy lain..Kalo same.. wat tambah collection je la.. cantik CD ni..

Sunny Baby S-L
Luqman dh pakai yg Green Football, rase mcm nk kasi die pakai salah satu yg baru ni.. lom decide lg nk pakai yg mane.. hehe.. skali ku rembat gak dua2 ni.. heheh
So far insert die tebal.. jenis fleece, kalo siang pakai 1 insert pon dh ok..

Yg ni baru...Cozy Babies
before jual kene la test dlu, yg ni mahal harga dia.. so Mai expect performance die bagus..


HF Plain Minky.. mmg new in town.. xpenh jmpe lg org jual..
Minky nye style ni CD die mcm baldu..mcm bes.. hehehe


Nantikan review Mai
ye.. hehe..


Ouh NO!!! I think I am CD addicted!!!!





2 comments:

Nurull 101 said...

wah... lawa CD jean tu mai

mysa said...

tau xpe kak huda.. cantik..wat raye pon ble ni..hihihi