Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Sunday, June 3, 2012

Door gift

Assalamualaikum... before nak bersiap2 nak ke muar menghantar rombongan meminang sepupu husband, sempat lagi browse blog yang dah lama tak buka.. mengunjungi rakan-rakan blogger pastu rindu plak nk create entry baru..So ada masa lagi 2-3 jam, Mai nak share job baru saya..:)

Untuk member2 rapat msti tahu mai ade jual kurma, air zamzam and produk-produk lain dari negara timur tengah. So far hot selling adalah kurma ajwa atau biasa kita kenal dengan kurma nabi. Memang walaupun agak mahal, tapi kurma ni sentiasa ada peminatnya tersendri, lebih-lebih lagi bagi untuk tujuan kesihatan.

Dalam 2 bulan sebelum ni, Mai saja-saja terfikir idea untuk jadikan kurma sebagai door gift. So, gatal-gatal tgn wat sample and iklankan. Alhamdulillah 3 minggu lepas dpt call dr satu pasangan ni, nak wat door gift untuk hari bahagia mereka pd 17th June 2012. Mintak mai buatkan door gift yang murah2 dari kurma. And Alhamdulillah, dgn sokongan dan bantuan husband and my family dpt cari quotation spt yang psgn tu mahukan, and family mai smgt nk siapkan awal packagin tu. Suke sgt!! Next week nk deliver barang kt customer. Semoga dipermudahkan urusan kami.

Ni pic sebahagian daripada 1300pax kurma yang telah disiapkan. Tq so much to neny and partners.. Semoga order ni membuka lagi by rezeki lagi untuk Mai dan family. Suke bangat berniaga mcm ni.. hehehe


Untuk door gift ni, mai penuhkan bekas ni dgn Kurma dari UAE (Naghal)
dan Kurma dari Egypt (El-Waha)

5 comments:

Cik Seni said...

Wahhh!! masyuk bisnes mai... :)

Blehla aku order untuk doorgift wedding aku nanti...tapi tak taula bila tu...hik2. :)

mysa said...

xde la mahsyuk..tp boleh la sket2..

ceh.. by the time ko nk kawen msti beratur wishlist item nk jdkan door gift.. tgk la nnt.. ekekeke...

Nurull 101 said...

wah...bertaambah maju.. keep it up mai.. rindunye akak aktif mcm dulu2... tp ade bende lain yg perlu capai dulu.. trpksa slowkan dulu... tp dlm ati..tuhan je tau..anyway..slmt maju jaya mai... its a good start..i'allah

fir said...

Salam minta quotation kurma sperti siatas bg 5000 pcs. Mohammadfirdausbabh24@gmail.com

BettySulaiman said...

salam.. boleh provide quotation kurma utk 1300pax tak? bettyfairy800@gmail.com. TQ