Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Sunday, October 5, 2014

Salam Aidil Adha 1435H

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua...

Lama dah Mai tak celoteh kosong kat sini kan.. Ihiks..
Sekarang jam 1.25am.. Nak tau Mai buat apa pagi-pagi buta ni?
Huhuhu.... Nak siapkan website sendiri...

InsyaAllah tahun ni nak challenge diri sendiri nak buat website -shopping cart untuk diri sendiri.. website Mysakidscloset. Dah 2 minggu dah cocentrate belajar balik, cari framework yang sesuai.. pilih.. lepas tu pakai.. dan seminggu ni memang cocentrate (sepanjang waktu senggang siang hari, malam..kadang-kadang berlarutan sampai pukul 3-4 pagi). Kadang-kadang suami kesian juga tengok Mai, siang penat dengan urusan rumah..order online kalau ada.. anak-anak lagi.. Tapi itu la, Mai saja nak cabar diri.. keluar dari zon selesa ni dan menghargai jugak pertolongan husband sebab belikan hosting untuk Mysakidscloset.

Nanti bila dah siap semua, korang mai la singgah jenguk website Mai ya..

Selamat malam semua.. Panjang umur, kita cerita lg.
Mai nak iron baju raya pulak ni.. Sok pagi sure tak dan nak iron bila dah golek-golek dengan anak-anak. HeHeHe


2 comments:

mrs.aziz ummi aariz said...

aku pun dh lama tk komen kt blog ko ni kan....hehe...ko pakai framework apa wat website...hehe teringat aku zaman2 wat protal dan website ni...mcm2 framework kena belajar...keje skrg dh tk sentuh dh framework2 ni..beralih pd android lak...rindu lak nk wat protal dan website ni....

mysa said...

aku guna shopping cart yang dah siap la iba.. guna prestashop je.. haha nk pilih tu pun makan berhari-hari jugak.