Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Monday, August 9, 2010

Panggilan Palsu dari my baby

Malam semalam perut ni sakit sangat..huhu...mcm perut ni keras tetibe bila baby bergerak..
Pas tu,tiap kali perut keras tu rase sakit sangat...xtau nk describe... Sakit tu sekejap2 tp xde la lame sangat....dalam setengah jam la die on off on off...huhuh.. dlm kol 12,dh ilang...nape ntah..

Pas tu ble nk tdo,sakit len plak......perut (bhgn tgh) rse sakit mencucuk2...bila bergerak2 mmg terasa la sakitnye...smpi la pg ni time nk pegi keje..cmne nk p cmtu..sakit sangat...

Disscuss ngan husband,ktrg decide nk p klinik..wat checkup sekali la,since we supposed to do checkup this week...Pas p klinik br la tau..rupe2 nye sakit tu sebab position baby yg sbbkan rse sakit perut tu...kaki die terlipat mcm mne ntah..+siku die yg memang terletak kat tengah tu.. huhu..pdn la sakit sgt perut mama ni baby... Dr soh pujuk baby tu soh dok betul2.. heheh..n mmg
menjadi la lepas ikut advice Dr tu...dh x sakit dh...hehehe

N pasal sakit yg kene mlm semalam tu Dr ckp tu 'panggilan palsu' je tu.. kene get ready la sbb mmg dh memang x lama pon time baby nk kua.. kne biasakan diri... =)

p/s: I am 35 weeks pregnant this week..;-)

4 comments:

surney hasniey said...

mai...
ble ko nak bersalin??
jangan lupa inform aku ye... ;p

mysa said...

huhu...11 september..genap sebulan dr sekarang... x lame lg tuh...cuak,cuak,cuak...huhuhu

surney hasniey said...

baby raya la ni...tapi mungkin akan keluar awal lagi... ;p

mysa said...

hehe...akan diupdate kat ko ble die kua nnt k! ;)