Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Tuesday, October 4, 2011

Gossip gurlz

Pepagi ni nk jadik gossip gulrz plak ok.. Last night, sementara nk layan Luqman main2.. saje2 surfing psal Rafidah Ibrahim.. sbb suke tgk penampilan die since dlm Mencari Bintang Pantene lagi... and agak terkejut bile tgk dlm tv psal gamba die  pakai tudung tu..

Selepas godek-godek beberapa website, dh x ingt dh website mana.. Mai agak terkejut dgn beberapa fakta yg mai jumpa..

1. sepupu Siti.. (mungkin mai agak ketinggalan sbb br tau cte ni.. hehe tp ble ingt blk Siti pnye la nafi dlu die ade relation,ingtkn btul.. tup tup sbb dak fida ni nk msuk AF 7, trus die reveal relation tu.. nk dpt publisiti la tu.. haru..haru... ble tnye nape dlu x ngaku, die ckp diorg br tau mak dorg rupenye adik bradik.. LOGIK kah?? ouh noo!!!)

2. psal gamba die x bertudung time dating ngan mamat SEPAH tu... sgt x logik la kan cmne leh xpakai tudung plak time dating.. pastu mamat tu plak pnye la nafikan.. kate die x pasan sbb die x pakai spek time tu.. tp kalo sape2 dh tgk gamba tu, bkn ke mamat tu pakai spek.. tp spek hitam la..kehkehkeh.. tu psal x pasan si fida tu xpakai tudung.. yg fida tu apsal plak leh xpakai tudung plak kan even dlm kete..pastu mamat tu ckp fida gadis baik, jgn salahkan die.. ok skang tgk next point plak.. hehe

3. Rupe-rupenye imej yg kte tgk dlm tv tu sume imej PLASTIK sebabnye sebelum msuk bintang Pantene tu die mmg xpakai tudung n bj pon boleh tahan gak la.. ade bbrp komen Mai jumpe, kalo dak2 Shahputra sume xheran la kalo jmpe die xpakai tudung tu... huhu ade gak eh org mcm ni.. x sangka!!

Sebelum ni pnye la dok bising2 kat family sbb konon2 fida tu x sesuai ngan mamat sepah tu.. [ble tgk penampilan]
Skang ni lantak ko la labu...huhuh

6 comments:

Cik Seni said...

erk?

mai bergosip...hehe.

*~AqUa LilY ~* said...

amboi mai.. bergosip... hheheheh.. tp ayat u bestlah sonok i bace...

Pink Lavender said...

aha...
mak,ekau xdo kojo lah nih bergosip tetiba...huk2...
apakata tgk lak video Tun Mahathir kutuk barat masa dia di intebiu dlm rancangan utk tayangan BBC kalau aku xsilap..
hebat!!!he is my man!!hahahah....
aku sgt suka Tun Mahathir!!!!!

mysa said...

hahhahah..sekali sekale bergosip.. aii ni bkn tau pon perkembangan semasa.. baik artis mau pun ahli-ahli politik.... males mau ikut.. hahahah... sekali dtg angin tu..tu yg smpi jd satu entry tu.. hehehe..

mrs.aziz said...

pandai gak ko bergosip eh mai.....aku pun tk tau psl yg si fida tu sblm masuk pantene mmg tk pakai tudung.....baca blog ko ni baru aku tau.....hehehe.....

mysa said...

iba..haha..xde la pandai sgt pon... ni sume dok tgk website gosip artis la ni.. harap2 ni la last jd gossip gurl.. hehe