Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Wednesday, December 7, 2011

Najis

Assalamualaikum...

Buat bloggers, nak share psal rancangan 30 Minit Ustaz Don. Hari ni tajuk najis.. actually dh part 3 dah mlm ni..
Tapi info arini sgt berguna utk sesiapa yang biasa menguruskan bayi saban hari.. Mungkin kita ada terlepas pandang tentang pengurusan najis bayi (najis mutawassitah). Mai akui mmg byk kekhilafan Mai selama ini...
Alhamdulillah info berguna untuk uruskan anak-anak lps ni. Harap korang pon same..
Nanti dh ade video kt youtube mai upload k!


Good Night Alls =)

3 comments:

Nurull 101 said...

bez kan tgk ustaz don tu. die klaka... leh blaja balik ilmu agama nih

mysa said...

hehe..skang mmg jd follower setia rancangan ni.. kalo dok umah parents siap ajak dorg tgk skali.. ;-) cme lewat sket la cte die.. kdg2 terbabas gak time ngantuk gler2 tu..

Arfazilah Abka said...

~mysa
nice blog n posts...heee..keep it ur babe..
done following u ~13 but i cant find ur acc in mine..error maybe or u havent follow..
sharing is caring!~