Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Friday, December 30, 2011

Badai Tentang Dhia telah berakhir...

hehe..korang perasan tak, sejak cte Tentang Dhia live kat TV, klo msuk FB mlm tu jenuh sumpah seranah n bermacam2 la komplen membe2 korang kt FB.. siap ade membe Mai ni high BP bile checkup mlm yg cte Dhia 2nd lat episod tu.. muahahahahah... truk tol..
Mai xsuke part2 bomoh + antu2 dlm cte tu.. tp tu la kot realiti org melayu ni..mmg ade yg sanggup buat mcm tu kt real life...selalu part cte cmni Mai dok dapur masak.. kehkehkeh.. ai ni bukan suke sgt cte karut2 cmtu.. I LIKE jiwang karat cte ni jek..hihih

La ni ble dh abis, bab komen tu abis dh la.. tp dok mencari plak lagu2 dlm cte tu.. Lagu die sume best2.. touching an lirik kene pde situasi.. chewahh comment mcm iklan hong leong bank kt ASTRO, comment psal mknn... hehehehe.. So terima kasih pd membe FB group SCFM yg bertnye psal lagu Tentang Dhia tu, effectnye I pon terkena sekali.. Sok melayan lagu2 Tentang Dhia nih...


Lagu yang Mai paling sukeeee...

Di Atas Satu Cinta - Indah Dewi Pertiwi



Subhanallah, aku mencintainya...
subhanallah, aku menyayanginya...
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku....
(dedicated to my beloved husband..hehehe)


2nd Rank jatuh kepada....



meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa
hanyalah padaMu

maafkanlah bila hati
tak sempurna mencintaiMu
dalam dadaku harap hanya
diriMu yang bertahta

detik waktu terus berlalu
semua berakhir padaMu

**Ya Allah, mmg rse diri ini masih rapuh.. Astaghfirullah-al-Azim**



Lagu ni best jugak...

Aku Tak Berdaya - Indah Dewi Pertiwi




Kehilangan - Firman




Credit to: http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2011/12/lagu-lagu-latar-dalam-tentang-dhia.html
***Mai try nak thanks him.. tp nape ntah kua plak error kte x recognised ke x authorised..rsenye private blog kot.. Time kasih cik ED****



**Mode tghmlm ni layan karok lagu ni sorang2.. hehehe.. lme gler x karok sey... Sejak ade anak ni.. kehkehkeh.. Rinduk sama yanie n nora, geng karok time kt Motorola dlu..

2 comments:

Nurull 101 said...

wah wah... jiwang karat yerr... selamat tahun baru..smoga sukses ape yg diceburi... doakan k.huda same yer

mysa said...

hehee.. Selamat tahun baru kak huda.. lame dh x jengah blog sendrik.. hihih..