Blogger Layouts

Untuk reader sekalian...

Bagi peminat tshirt muslimah, baju menyusu dan jubah jenama Jameela, Muslimah4u, Qaseh, Zariya dan banyak lagi... Juga Nursing Cover comel Handy Mysa..
jemput jengah laman web kami.. MysaKidsCloset. =)

Free Delivery. Point Reward untuk Customer. InsyaAllah.

Happy shopping!!

Today's status

My Followers.. Lots of Love.. TQ =)

Wednesday, March 28, 2012

My new gadget

Introducing my new lovely gadget arrived home @ last Thurs 22 March.. hihihi
tp pg ni br dpt bukak/pegang/belek.. Penat berkenduri lom abis lg.. huhuh..


1st try utk Mai yg tgn bangku ni.. not bad for me.. hohoho.. project 1st dh nk siap.. hihihih.. pg2 pas subuh dh menelek bnde ni.. yela kan si bujang tu tgh tdo, tu la time terbaik nk menjahit. Lps die bgn mmg kirim salam la... :)


8 comments:

Pink Lavender said...

mai...brape ko beli???

mysa said...

aku beli 2nd hand.. akak tu beli x smpi 6bln.. ade lg setaun lebih warranty.. rm850.. klo new arge die rm1299 klo ko nk yg baru ko g beli kt lsn-sewingmachines, leh dpt 1 kelas menjahit free. :)

Nurull 101 said...

wahh...dah ade mesin jahit dahh... tu yg jerit kt entry lepas nak menjhit tu ekkk.... rupanye bende dah ade..mesti tak sabo2 ekkk

mysa said...

heheheh...time tu dh berjanji ngan owner mesin jahit tu, tp nk ambik khamis tu.. mne x meraban.. excited dh nk menjahit tp mesinnye lom dpt lg..hihihihi

Faradilla Eamy Jaar said...

wah sgt bes..mesin idaman sy gak tu, tp kalau N50 lg power..bes dpt rege murah sy jus beli xl2630 ajer..jom same2 kite gila jahit..

mysa said...

itu la psal.. 2 model je sy minat.. xl2630 ngan nv30.. sbb nv30 tu agak mahal gak la klo nk beli new.. tp ble dh gne ni, rse sesuai gak la utk org yg tgn bangku mcm sy ni.. sume dh auto.. hihihi...

Cik Seni said...

bleh tempah baju kat ko pasni..yeay!

mysa said...

belum mantop lg hasni :P